Onsdag, 29 januari 2020

Long-time-liner ::. Semi-permanet makeup


Long-Time-Liners historia bygger på över 20-års erfarenhet på den kosmetiska marknaden. Long-Time-Liner® grundades 1992 i Tyskland av Waltraud Kuffner som från första början satsade på hög kvalitet när det både gällde materialval samt behandlingarna. Hennes beslutsamhet och envishet har gett enorma resultat.

Idag är permanent makeup som är utförd med Long-Time-Liner®-metoden den mest fulländade som finns. Det är en behandling med hög säkerhet som är mycket skonsam för huden och ger en naturlig look och är även mycket hållbar.

 

 

Semi-permanent ögonbrynsmakeup

Den perfekta ögonbrynslinjen förekommer sällan. Kvinnor och män klagar ofta på att deras ögonbryn är ojämna, för små, för korta eller för glesa. Plockning av ögonbryn på egen hand, färgning, ritning av ögonbrynsform med penna är kortvariga lösningar. Tack vare permanent ögonbrynsmakeup kan man återfå brynens naturliga form med vacker båge för att framhäva dina ögon. Permanenta ögonbryn kan utföras med två metoder: Hårstråmetod eller Skuggningsmetod.

Semi-permanent ögonmakeup ::. Ett sätt för en vacker blick

Vill du att dina ögon alltid ser markerade ut? Är du trött på att varje dag sminka en eyeliner och titta i spegeln om allt är bra? Om du svarar ja på en av frågorna, är semi-permanent makeup just för Dig! Semi-Permanent ögonmakeup gör det möjligt att framhäva ögonen och visuellt göra fransarna tjockare. Den är avsedd för alla som uppskattar komfort och ett felfritt utseende.

Semi-Permannent läppmakeup ::. Perfekt läppform och -kontur

Semi-Permanent läppmakeup innebär framför allt en perfekt läppkontur. Tack vare permanent makeup kan man:

::. Utjämna läpparnas asymmetri

::. Förstora lite

::. Förminska läppar och framhäva deras linje

Korrigerande pigmentering

Har du utfört permanent makeup hos någon annan och inte nöjd? Tycker du att den misspryder dig eller känner du dig kanske obekväm – vi kan hjälpa Dig att ändra på det! Tack vare kamouflagefärgämnen kan man dölja för tjocka linjer på ögonlock. Man kan även utjämna asymmetriska linjer, ojämn längd eller form.

Prislista ::.