Fredag, 20 april 2018

Bioline ansiktsbehandlingar

Bioline är för dig som vill ha effektiva behandlingar med finess och synbara resultat. Med kombinationen av det senaste inom bioteknologin och höga koncentrationer av aktiva ingredienser kan vi skräddarsy behandlingar, alternativt kurer om 4-6 ggr.


Desense behandling för känslig hud 45 min ::. 725 kr
En lugnande behandling för alla som lätt blir röda, blossar, har ytliga kärl eller rosacea. Passar även bra för dig som sitter framför dator eller vistas i kyla eller blåsigt klimat. Unika ingredienser reparerar och stärker din hud omedelbart, gör den mjuk och återfuktad.

 

Reveillance ansiktsbehandling 1 tim 15 min ::. 795 kr
Reveillance är helt unik antioxidant behandling med den nyskapande ingrediensen RSC - Radical Scavenger Complex , C vitamin, liponsyra, ozon-skydd, UV-skydd, DMAE (en naturlig aminosyra) samt E vitamin. Ökar hudens elasticitet, ger huden nytt liv, skyddar huden mot de fria radikalerna som är orsaken till hudens åldrande. Ett aktivt C-vitamin serum, en energigivande algmask och effektiva age-repair pärlor ingår. För bästa resultat rekomm en kur om 5 beh., 1 - 2 ggr/vecka.

 

Ögon- och läppbehandling 30 min ::. 395 kr
En vårdande behandling för det ömtaliga ögonpartiet som aktivt bearbetar rynkor och linjer och ger en ökad fasthet. För bästa resultat rekommen kur om 3 beh., 1 gång/vecka.
i samband med annan behandling ::. 325 kr

 

 

::. Klicka här om du vill läsa mer om Bioline