Måndag, 19 august 2019

Microdermabrasion

1 tim. behandling inkl. mask ::. 650 kr
Microdermabrasion kan utföras i en ansiktsbehandling ::. 350 kr


Powerlite Peeler är det ultimata microdermabrasion systemet som hjälper dig att få en friskare hud som åldras långsammare. Behandlingarna ger huden en omedelbar ökad lyster och jämnare hudstruktur. Dessa kan utföras både i ansiktet och på kroppen. Hudtillstånd som kan behandlas är bl a solskadad hud, pigmentförändringar, aktiv acne, rosacea, ärr och udbristningar.

Nu är det här! Powerlite Peeler är det ultimata microdermabrasion systemet som hjälper dig att få en friskare hud som åldras långsammare. Med Powerlite Peeler kan vi effektivt behandla och förebygga olika hudproblem, oavsett typ av hud, ålder eller hudfärg. Tekniken är snabb, säker, enkel och resultaten syns omgående.
Behandlingsalternativen är oändliga oavsett om du vill bygga upp, ta bort, stärka eller bevara hudens smidighet, spänst och fasthet.

Behandlingarna ger huden en omedelbar ökad lyster och jämnare hudstruktur. Behandling kan utföras både i ansiktet och på kroppen. Hudtillstånd som kan behandlas är bl a solskadad hud, pigmentförändringar, aktiv acne, rosacea, ärr och hudbristningar.