Fredag, 20 april 2018

Nimue ansiktsbehandlingar

 

Nimue´s hemlighet bakom de fantastiska behandlingsresultaten är den rätta koncentrationen i den rätta kombinationen och i de rätta styrkorna av Alpha Hydroxy Syror samt A-vitamin och anti-oxidanter som Alpha Lipoic Syra, C- och E-vitamin-estrar. Nimue lär huden använda sina egna naturliga funktioner för att återställa och bibehålla en hälsosam balans.

Nimue Klassisk Ansiktsbehandling 1 tim 30 min ::. 775 kr
En ansiktsbehandling med AHA & PHA syror, vitaminer, antioxidanter och enzymer utvecklade att behandla acne, oren/ fet hy, miljöbelastad, hyperpigmenterad och solskadad hud. I behandlingen ingår: rengöring, peeling, ånga, AHA & PHA syror, massage och mask. Behandlingen kan utföras som en kur eller enstaka uppfräschande behandling.

Nimue Lätt Ansiktsbehandling 1 tim ::. 650 kr
En traditionell ansiktsbehandling där man tar hänsyn till hudtyp. Behandling som ovan men utan massage och djuprengöring.

 

Nimue Bio Lacyo Behandling 45 min ::. 795 kr
En avancerad behandling som ger en ytlig peeling för hyperpigmenterad och miljöbelastad hud. Ingredienserna för att göra huden klarare består av 7 olika aktiva ingredienser. Ett komplex av syror baserat på laktossyra, glykolsyra, citrussyra, mandelsyra och pyrudruvsyra, vilka tillsammans ger en jämn penetrering och absorption för en effektiv exfoliering utan att överstimulera hyperpigmenterad hud. Fyticsyra och tetrasodium glutamatdiacetat arbetar i synenergi som en kraftfull bredspektrum antioxidant som motverkar oxidationsprocessen i vilken melanin bildas.

Nimue Penta Salaic Behandling 45 min ::. 795 kr
En avancerad behandling som ger en ytlig peeling för problemhud (acne- och acnebenägen hud). Urvalet av aktiva ingredienser i det polymera systemet är bl a salicylsyra, azelainsyra, pyrodruvsyra, pilbarksextrakt och amfoterisk glykolsyra.

Nimue Microneedling 50 min ::. 1400 kr
En specialiserad föryngringsbehandling som rekommenderas för solskadad hud, linjer och rynkor, ojämn textur, ytliga acneärr och för att återställa volym, elasticitet och uppstramning. I en microneedling behandling används en roller med 196 st 1 mm långa tunna titan micrånålar vilka skapar små mikroskopiska kanaler i huden, därmed penetrerar de aktiva ingredienserna effektivare. Behandlingen ger en stimulering av collagenproduktionen. Fina linjer och rynkor minimeras, huden får en ökad lyster och hyperpigmenteringer minskar. För bästa resultat rekommenderas en kur om 6 behandlingar, 1 gång/vecka.