Onsdag, 29 januari 2020

Nimue ansiktsbehandlingar

 

Nimue´s hemlighet bakom de fantastiska behandlingsresultaten är den rätta koncentrationen i den rätta kombinationen och i de rätta styrkorna av Alpha Hydroxy Syror samt A-vitamin och anti-oxidanter som Alpha Lipoic Syra, C- och E-vitamin-estrar. Nimue lär huden använda sina egna naturliga funktioner för att återställa och bibehålla en hälsosam balans.

Nimue Klassisk Ansiktsbehandling 1 tim 30 min ::. 895 kr
En ansiktsbehandling med AHA & PHA syror, vitaminer, antioxidanter och enzymer utvecklade att behandla acne, oren/ fet hy, miljöbelastad, hyperpigmenterad och solskadad hud. I behandlingen ingår: rengöring, peeling, ånga, AHA & PHA syror, massage och mask. Behandlingen kan utföras som en kur eller enstaka uppfräschande behandling.

Nimue Lätt Ansiktsbehandling 1 tim ::. 695 kr
En traditionell ansiktsbehandling där man tar hänsyn till hudtyp. Behandling som ovan men utan massage och djuprengöring.

 

Nimue SRC - Skin Resursfacing Complex 1 tim ::. 1195 kr
En högeffektiv peelingbehandling som är avsedd för hyperpigmenterad och miljöbelastad hud. Behandlingen består av ett unikt komplex av bl. a. antioxidanter och syror som på ett skonsamt sätt förfinar hudstrukturen, återställer balansen, föryngrar, ökar fukthalten och ger jämnare hudton. Behandlingen utförs endast på kunder som redan använder Nimue produkter hemma och har gjort minst en föryngringsbehandling de 2-3 senaste månaderna. Rekommenderas som kur 6-8 gånger med 3-6 veckors intervall.

Nimue Microneedling 50 min ::. 1400 kr
En specialiserad föryngringsbehandling som rekommenderas för solskadad hud, linjer och rynkor, ojämn textur, ytliga acneärr och för att återställa volym, elasticitet och uppstramning. I en microneedling behandling används en roller med 196 st 1 mm långa tunna titan micrånålar vilka skapar små mikroskopiska kanaler i huden, därmed penetrerar de aktiva ingredienserna effektivare. Behandlingen ger en stimulering av collagenproduktionen. Fina linjer och rynkor minimeras, huden får en ökad lyster och hyperpigmenteringer minskar. För bästa resultat rekommenderas en kur om 6 behandlingar, 1 gång/vecka.