Torsdag, 12 december 2019

Powerlite 600 IPL - permanent hårborttagning

Powerlite IPL-metoden™ bygger på intensivt pulserande ljus. Det oskadliga, långvågiga röda ljuset absorberas av pigmentet (melaninet) i hårstrå och hårsäck och omvandlas till värme. Därmed kan inte nytt hår bildas igen. Vid varje behandling förstörs normalt 60-90% av hårsäckama i den anagena fasen, varför 4-6 behandlingar brukar krävas.


En metod som varken innebär smärta, tidskrävande behandlingar eller risker för huden. Metoden är säker och effektiv och som dessutom tar bort håret, en gång för alla. Nu är den här, efter produktutveckling, tester, forskning och uppföljning, allt i nära samarbete med hudterapeuter och läkare.

Powerlite 600 IPL har sålts i Japan under flera år och blivit en stor framgång. Kliniska tester i Europa och Asien visar också att Powerlite 600 IPL är marknadens mest effektiva metod för hårborttagning.

IPL-metoden bygger, som vi nämt tidigare, på intensivt pulserande ljus. Till skillnad från konventionell laserteknik där ljusets våglängd är fixerad, har Powerlite 600 IPL ett brett ljusspektrum som går mellan 600 nm och 950 nm. Det oskadliga, långvågiga röda ljuset absorberas av melaninet i hårsäckarna och omvandlas till värme.

Resultaten av de kliniska undersökningarna ger svart på vitt. Powerlite 600 IPL är en metod som håller vad den lovar: hårborttagning snabbt, effektivt och säkert! 


Företaget Scandinavia Corporation, som utvecklade Powerlite 600 IPL, startades i Japan 1998 av de svenska bröderna Mats och Peter Höljö. De hade redan då flerårig erfarenhet av branschen och målsättningen var att utveckla den ultimata hårborttagningapparaten.

Under hela produktutvecklingen arbetade de sida vid sida med svenska och japanska ingenjörer och läkare. Powerlite 600 IPL har blivit en mycket lyckad förening mellan japansk högteknologi och svenskt säkerhetstänkande.


I Sverige utvecklas, tillverkas, marknadsförs och säljs Powerlite 600 IPL av Powerlite AB.

OBS !
Är du intresserad var god ring till vår salong i Lund, tel. 046-211 00 03, för konsultation. Konsultationen är gratis och tar ca 30 minuter.

 

::. Klicka här om du vill läsa mer om hårborttagning med IPL - Powerlite 600®