Lördag, 22 februari 2020

Våra produkter


Nimue Skin Technology

Nimue Skin Technology - den nya generationens derma cosmeceutical serie med en unik avancerad anti-age-teknologi. Nimue motarbetar hudens biologiska nedbrytning och skyddar mot yttre negativ miljöpåverkan. Nimue´s specifika formulas innehåller skonsamma naturliga ingredienser med bevisad effekt. Nimue´s resultat vid behandling av negativt miljöpåverkad hud, problemhud och hyperpigmenterad hud är unika.

Bioline

Ett mycket omtyckt italienskt märke. Produkterna spänner över ett brett register för olika hudtyper och hudproblem. Bioline är ett bioteknologisk mycket avancerat hudvårdsserie.Bioline har idag en komplett produkt- och behandlingslinje med omfattande koncept som ett 40%-igt AHA-system, ett C-vitamin- system med L-ascorbinsyra, ett Q10-system och världens första riktiga Retinolbehandling, samt även Deurogebehandlingen som lugnar och stärker huden. Produkterna är enkla att använda och tillsammans med Biolines kurbehandlingar av olika slag får du snabbt mycket fina resultat.

pHFormula

pHFormula - Maximalt kraftfulla formula utan recept
pHformula är den första pharma-cosmeceutical hudvårdsserien, som är ett resultat av ett innovativt samarbete mellan cosmeceutical och medicinska produkter.

Dr Schrammek

Denna örtpeeling metod är en medicinskt utvecklad och världsomfattande bevisad biologisk metod för att peela huden. Den är baserad på örter. Till skillnad från andra peelingmetoder innehåller GREEN PEEL® inga potentiellt farliga kemiska substanser. Blandningen av GREEN PEEL® består av örter som sjöfräken, åkerfräken, ringblomma, olika sorters alger, kamomill, styvmorsviol, spetsgroblad, lungört.

Artdeco

Det finns goda skäl till varför ARTDECO har blivit det mest framgångsrika make up märket på parfymerier och skönhetssalonger i många länder på bara några få år. En rikedom på produkter och refillsystem, som kan kombineras som du själv vill, en verkligt bred modern färgskala, specialprodukter för profesionell make-up och de senaste high-fashion produkterna gör ARTDECO till ett unikt, ojämförligt märke - och ett som ger valuta för pengarna.

DMK Cosmetics

Med DMK Cosmetics har du allt till hands för att skapa grunden till en perfekt hy som håller hela dagen, oavsett hudtillstånd. DMKC är baserad på mineralet kisel, som ger en unik hållfasthet. Makeupen löses inte upp av varken fukt, talg eller värme.

RESTYLANE

RESTYLANE, RESTYLANE Fine Lines och PERLANE är varumärken som ägs av Q-Med Esthetics. Ett skräddarsytt koncept för varje vävnadstyp. Vart och ett av de tre alternativen i Q-Med Esthetics produktserie är framtaget för olika syften och effekter, allt från att dölja tunna linjer till att förstärka ansiktskonturer eller skulptera läppar. En av de stora fördelarna med Q-Med Esthetics produkter RESTYLANE, RESTYLANE Fine Lines och PERLANE är att de har långvarig effekt men inte är permanenta. Du kan alltid välja mellan att fortsätta eller ändra kombinationen av behandlingarna och proceduren kan upprepas så ofta du vill.

Botox®

Botox® är ett väl etablerat preparat för behandlingar av muskelkontraktur (muskelspasm) hos både vuxna och barn. Denna substans blockerar nervimpulser som normalt stimulerar muskler till sammandragningar. På senaste tid har man med framgång använt Botox® även inom estetisk dermatologi för behandling av rynkor. Genom att blockera grupper av dessa "rynkmuskler" med Botox® kan man påtagligt jämna ut hudens yta, så att hudvecken försvinner.