Vi erbjuder
Elli´s Wellness erbjuder professionell hudvård anpassad efter hudtyp och behov, hårborttagning med vax, epilering, manikyr, färgning av fransar och bryn, permanent fransböjning, make up, steril öronhåltagning, kroppsmassage och kroppsbehandlingar. Vi erbjuder också professionella hudvårdsprodukter som du kan köpa i vår butik i Lund.

Våra hudterapeuter

Ella
Jag har genomgått en 2-årig kvalificerad yrkesutbildning inriktning hudvård i Stockholm och har jobbat som hudterapeut sedan 1998. Det jag älskar med mitt jobb är att se de fina resultaten efetr behandlingarna, att träffa människor och att få dem att både bli och känna sig ännu vackrare.

Frida
Jag är en auktoriserad hudterapeut som redan i gymnasiet visste jag att jag ville bli hudterapeut och nu äntligen lyckades jag fullfölja mitt mål. Jag har studerat till hud och spaterapeut i Landskrona, och efter ett och ett halvt år tog jag min examen i december 2017.

Jag som hudterapeut arbetar för att nå resultat och just av den anledningen arbetar jag med Nimue och pH-formula produkterna eftersom jag kan se förbättringen efter bara en behandling.

Det fina med detta yrket är att jag hela tiden får träffa nya människor. Att få hjälpa både yngre och äldre med olika typer av hudproblem, eller bara ge dem en avkopplande stund. Jag känner en fantastisk glädje inombords när min kund ser förbättring efter att vi tillsammans arbetat för att nå önskat resultat. Jag tror att med en gedigen utbildning i botten i kombination med fortbildning kan jag fortsätta att hjälpa mina kunder, och därmed kommer jag att fortsätta brinna för mitt yrke och mina kunder.

Tillsammans kan vi nå resultat!

Vi har även ett nära samarbete med dr Jacek Bartosik som på salongen utför bl a Restylane, Perlane och Botox injektioner.

presentkort On-line bokning