Nimue ansiktsbehandlingar

Nimue ansiktsbehandlingar

Nimue´s hemlighet bakom de fantastiska behandlingsresultaten är den rätta koncentrationen i den rätta kombinationen och i de rätta styrkorna av Alpha Hydroxy Syror samt A-vitamin och anti-oxidanter som Alpha Lipoic Syra, C- och E-vitamin-estrar. Nimue lär huden använda sina egna naturliga funktioner för att återställa och bibehålla en hälsosam balans.

Nimue Klassisk Ansiktsbehandling 1tim 30min
995 kr
Nimue Lätt Ansiktsbehandling 1tim
750 kr
Nimue SRC - Skin Resursfacing Complex 1tim
1195 kr
Alg mask
150 kr
Collagen Face mask
150 kr
Collagen Eye mask
125 kr
ON-LINE BOOKNING

Nimue Klassisk Ansiktsbehandling 1 tim 30 min
En ansiktsbehandling med AHA & PHA syror, vitaminer, antioxidanter och enzymer utvecklade att behandla acne, oren/ fet hy, miljöbelastad, hyperpigmenterad och solskadad hud. I behandlingen ingår: rengöring, peeling, ånga, AHA & PHA syror, massage och mask. Behandlingen kan utföras som en kur eller enstaka uppfräschande behandling.

Nimue Lätt Ansiktsbehandling 1 tim
En traditionell ansiktsbehandling där man tar hänsyn till hudtyp. Behandling som ovan men utan massage och djuprengöring.

Nimue SRC - Skin Resursfacing Complex 1 tim
En högeffektiv peelingbehandling som är avsedd för hyperpigmenterad och miljöbelastad hud. Behandlingen består av ett unikt komplex av bl. a. antioxidanter och syror som på ett skonsamt sätt förfinar hudstrukturen, återställer balansen, föryngrar, ökar fukthalten och ger jämnare hudton. Behandlingen utförs endast på kunder som redan använder Nimue produkter hemma och har gjort minst en föryngringsbehandling de 2-3 senaste månaderna. Rekommenderas som kur 6-8 gånger med 3-6 veckors intervall.

Nimue Microneedling 50 min
En specialiserad föryngringsbehandling som rekommenderas för solskadad hud, linjer och rynkor, ojämn textur, ytliga acneärr och för att återställa volym, elasticitet och uppstramning. I en microneedling behandling används en roller med 196 st 1 mm långa tunna titan micrånålar vilka skapar små mikroskopiska kanaler i huden, därmed penetrerar de aktiva ingredienserna effektivare. Behandlingen ger en stimulering av collagenproduktionen. Fina linjer och rynkor minimeras, huden får en ökad lyster och hyperpigmenteringer minskar. För bästa resultat rekommenderas en kur om 6 behandlingar, 1 gång/vecka.

En proffessionell behandling för att skapa mikroskopiska kanaler i huden vilka stimulerar produktionen av nytt collagen. Därmed reduceras fina linjer och rynkor och hudstrukturen blir förbättrad. Kanalerna förbättrar tydligt penetrationen av de aktiva ingredienserna som används i kombination med microneedling.

Detta tillvägagångssätt skapar ett effektivt leveranssytem av de aktiva ingredienserna och ger en omedelbar föryngring. Microneedling arbetar i dermis genom att förbättra befintligt collagen samt stimulerar collagensyntesen.

Processen skapar hudpunkter i dermis vilka avger växtfaktorer som stimulerar produktionen av collagen. Processen med att återuppbygga kan fortgå upp till 6-12 månader efter behandlingen om man fortsätter använda Nimues rekommenderade hemmaprodukter och transdermala solutioner.

Microneedling tillsamman med transdermala solutioner är ett effektivt leveranssystem som ger ett optimalt resultat i huden när det gäller föryngring.

Tillval till ansiktsbehandling

  • Alg mask
  • Collagen Face mask
  • Collagen Eye mask
presentkort On-line bokning