Hudförbättring med Powerlite Facial® IPL

Hudförbättring med Powerlite Facial® IPL

Powerlite 600 Facial® IPL används för att förbättra skadad hud och effekterna av hudens åldrande på ett mjukt och skonsamt sätt.

Hudförbättring med Powerlite Facial® IPL
Powerlite Facial® IPL används för att förbättra skadad hud och effekterna av hudens åldrande på ett mjukt och skonsamt sätt. Powerlite Facial® IPL är en icke-kirurgisk metod med ljusbehandling som utförs utan bedövning. Powerlite600® har genomgått produktutveckling, tester, forskning och uppföljning, allt i nära samarbete med hudterapeuter och läkare. De kliniska undersökningar som gjorts visar också att Powerlite600® håller vad som utlovas.

Överläpp
1000 kr
Haka
1200 kr
Överläpp + haka
1600 kr
Kinder
1600 kr
Helt ansikte
2500 kr
Decolletage
1800 kr
Händer
1500 kr
Panna
1500 kr
Enstaka pulser 1-2st (vid pigmentering, couperoser)
500 kr
Enstaka pulser 3-4st (vid pigmentering, couperoser)
800 kr
Enstaka pulser 5-10st (vid pigmentering, couperoser)
1000 kr
ON-LINE BOOKNING

Hudförbättring med Powerlite Facial® IPL
Powerlite Facial® IPL används för att förbättra skadad hud och effekterna av hudens åldrande på ett mjukt och skonsamt sätt. Powerlite Facial® IPL är en icke-kirurgisk metod med ljusbehandling som utförs utan bedövning. Powerlite600® har genomgått produktutveckling, tester, forskning och uppföljning, allt i nära samarbete med hudterapeuter och läkare. De kliniska undersökningar som gjorts visar också att Powerlite600® håller vad som utlovas.

Så fungerar Powerlite600® och IPL- metoden™
IPL-metoden™ bygger på intensivt pulserande oskadligt gult ljus och Powerlite Facial® IPL kan behandla alla hudens lager allsidigt, både ytligare och djupare, utan att ge några skador på huden. Powerlite Facial® IPL attackerar problemet inifrån, det vill säga processen sker under "ytan" och det blir därmed ingen skada på huden.

Hudföryngring
Intensivt pulserande ljus sänds ner genom överhuden och energin koncentreras till de djupare delarna av dermis. Ljuset genererar värme och kring 60 grader stimulerar det cellerna i kroppen att producera mer collagen och elastin. Tester visar att metoden effektivt minskar fina linjer samt ger en "fräschare" och fastare hud.

Ytliga blodkärl
Ytliga blodkärl behandlas genom att hemoglobinet absorberar ljuset. När temperaturen når 60-65 grader koagulerar blodet och får till följd att blodkärlen kollapsar.

Pigmentfläckar
Vid behandling av pigmentfläckar absorberas ljuset av pigmentet (melaninet) och omvandlas till värmeenergi som selektivt förstör oönskat pigment. Omgivande hud skadas inte.

Alla delar av kroppen
Powerlite Facial® IPL kan behandla alla kroppsdelar, men vanligast är ansikte, hals, nacke och händer samt andra delar som är eller blivit utsatta för uv-strålar från solen. Ju ljusare hy desto intensivare behandling kan utföras. De flesta personer kan behandlas. Ålder och kön spelar ingen roll. Åldersfläckar, solskadad hud, ytliga blodkärl, fina linjer, acne och rosacea är exempel på vad Powerlite Facial® IPL klarar av.

Behandlingen
För att du inför behandlingen ska få mer ingående information bokas alltid en tid för professionell konsultation. Alla hudfärger och hudtillstånd kan tyvärr inte behandlas. Detta kommer fram vid konsultationen.

Smärtfri, säker och snabb
Ljuspulsen kan liknas vid en kamerablixt och brukar kännas som ett stick. Sticket följs ibland av en känsla av ökad värme i huden. Efter behandlingen kan en svag rodnad eller svullnad uppstå, vilken försvinner inom några dagar. Vid varje puls behandlas en yta på 10x20 mm. Det ger en snabb behandling, ett helt ansikte tar endast ca 20 minuter att behandla. Hur många behandlingar som krävs beror på typen av hudproblem. I genomsnitt krävs en serie av två till fem behandlingar med ett intervall på ca tre veckor. Det kan vara nödvändigt att göra återbehandlingar efter tre till sex månader.

Att tänka på
Låt din hud vila från solning och solarium en månad före och en månad efter behandling samt använd alltid solskyddsfaktor. Det mår huden bäst av.

OBS !
Är du intresserad var god ring till vår salong i Lund, tel. 046-211 00 03, för konsultation. Konsultationen är gratis och tar ca 30 minuter.

Klicka här om du vill läsa mer om hårborttagning med IPL - Powerlite Facial®

presentkort On-line bokning