Måndag, 19 august 2019

Restylane, Restylane Perlane, Restylane Touch !

Restylane, Restylane Perlane, Restylane Touch !
Restylane är en naturlig skönhetslyft, icke-animalisk hyaluronsyra som injiceras under huden och därmed slätar ut rynkor med omedelbar verkan. Utförs av hudläkare.

Hyaluronsyra är ett av de få ämnen som är identiskt i alla arter och vävnader. Den kan därför användas inom många medicinska områden. Hyaluronsyran bevarar hudens elasticitet och ungdomliga konturer, dess förmåga att stå mot påverkan från tidens gång, väder och vind. Den existerar i allt liv och dess viktigaste funktion är att binda vatten.

Ett skräddarsytt koncept för varje vävnadstyp
Vart och ett av de tre alternativen i Q-Med Esthetics produktserie är framtaget för olika syften och effekter, allt från att dölja tunna linjer till att förstärka ansiktskonturer eller skulptera läppar.

Restylane
För korrigering av rynkor och läppförstoring.

Restylane Touch
För korrigering av tunna, ytliga linjer, t ex runt ögon och mun, linjer i pannan och skrattrynkor.

Restylane Perlane
För formning av ansiktskonturer, t ex kinder och haka, för korrigering av djupa veck och för läppförstoring.
Det här är ett skräddarsytt koncept för varje vävnadstyp, baserat på den unika NASHA-gelen. Skillnaden produkterna emellan är gelens partikelstorlek. För att nå ett optimalt resultat används ofta våra produkter i kombination. Vår läkare väljer ut de produkter som överensstämmer med vävnadsstrukturen i aktuellt behandlingsområde.